Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden

Laten wij ons voorstellen

Over ons

"de meest betrokken ergotherapiepraktijk van Zoetermeer en Haaglanden"

Keith Keller
_

Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden

Ergotherapie Zoetermeer en Ergotherapie Haaglanden is een eerstelijns praktijk die zich richt op regio Zoetermeer en Haaglanden breed. Wij richten ons tot iedereen die stagneert in het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven.
Behandelingen vinden over het algemeen plaats in een van onze praktijkruimtes. Echter, bij medische indicatie zullen de behandelingen aan huis plaatsvinden.
Hoge kwaliteit van ergotherapie behandelingen realiseren wij door te werken op basis van de beste wetenschappelijke kennis, cliënt(-systeem)gericht en multidisciplinair. Ergotherapie Zoetermeer werkt samen met zorghulpmiddelen leveranciers, gemeenten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, revalidatieartsen, neurologen, huisartsen, POH en casemanagers. Hierdoor kunnen de ergotherapeutische behandelingen zo goed mogelijk afgestemd worden op uw situatie.

Visie en missie

Onze visie is het leveren van beste zorg, in de meest brede zin, die goed aansluit bij uw situatie. Hiervoor is Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden bereid om ‘out of the box’ mee te denken en u zo goed mogelijk in te lichten over uw mogelijkheden.
Voor Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de therapeut. Dit wordt waargemaakt door u met open armen te ontvangen en met respect te behandelen. Voor ons is het belangrijk dat er een samenwerking zal zijn tussen u en de therapeut om de behandelingen naar uw wens te laten verlopen. Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden is vrijwel iedere dag van de week telefonisch en via email bereikbaar voor u. Hierdoor hoeft u niet lang te zitten met uw vraag en kunnen afspraken gelijk geregeld worden.

WhatsApp Image 2022-01-14 at 08.57.12
Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden
Our Team

Ons team

***

Mahsa Haghossenali

Ergotherapeut en praktijkhouder

Maaike

Ergotherapeut

Aysenur

Ergotherapeut

Ergotherapeut. Praktijkhouder

Mahsa Haghossenali

Ik ben Mahsa Haghossenali, als ervaren ergotherapeut ben ik ook eigenaar van Ergotherapie Zoetermeer en Haaglanden. Voor cliënten ga ik dan ook erg ver, omdat ik de mogelijkheden en flexibiliteit heb als eigenaar. Al enige tijd ben ik ergotherapeut, zowel in de eerste lijn als in revalidatie setting. Hierdoor kan ik cliënten die thuis willen revalideren goed behandelen. Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om een rol als coach aan te nemen, zodat de cliënt ten alle tijden zelf de regie zal voeren van de behandelingen en het behandelproces. Met verwijzers en zorgverleners werk ik nauw samen. Zij zijn gelijktijdig betrokken bij de behandeling van cliënten. Ik ben van mening dat er veel kracht zit in het multidisciplinair samenwerken, waardoor cliënten vaak ‘sneller’ van klachten verholpen kunnen worden. Multidisciplinair samenwerken is voor mij verder ook van belang, om mijn prachtige vak verder te profileren bij andere disciplines. Hier zet ik mij dan ook sterk voor in. Verder sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, ben ik in bezit van het DTE certificaat, ben ik lid van vereniging Ergotherapie Nederland en maak ik deel uit van de commissie van Netwerk Diversiteit voor Ergotherapeuten.

Mahsa (ergotherapeut. praktijkhouder)

Contact

*

***

*

***

12+

Certificaten en specialisaties

8

jaar aktief in Zoetermeer en Haaglanden