De praktijk

Bel of Whatsapp

06 14 505 305

Wie zijn wij

Ergotherapie Haaglanden is een eerstelijns praktijk gevestigd in Zoetermeer, Rijswijk/Den Haag en Westland. Wij richten ons tot iedereen die stagneert in het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven.

Behandelingen over algemeen plaats in een van onze praktijkruimtes. Echter, bij medische indicatie zullen de behandelingen aan huis plaatsvinden.

Hoge kwaliteit van ergotherapie behandelingen realiseren wij door te werken op basis van de beste wetenschappelijke kennis, cliënt(-systeem)gericht en multidisciplinair. Ergotherapie Zoetermeer werkt samen met zorghulpmiddelen leveranciers, gemeenten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, kinderartsen, revalidatieartsen, neurologen en huisartsen. Hierdoor kunnen de ergotherapeutische behandelingen zo goed mogelijk afgestemd worden op uw situatie.

Visie en missie

Onze visie is het leveren van beste zorg, in de meest brede zin, die goed aansluit bij uw situatie. Hiervoor is Ergotherapie Haaglanden bereid om ‘out of the box’ mee te denken en u zo goed mogelijk in te lichten over uw mogelijkheden.
Voor Ergotherapie Haaglanden is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de therapeut. Dit wordt waargemaakt door u met open armen te ontvangen en met respect te behandelen. Voor ons is het belangrijk dat er een samenwerking zal zijn tussen u en de therapeut om de behandelingen naar uw wens te laten verlopen. Ergotherapie Haaglanden is vrijwel iedere dag van de week telefonisch en via email bereikbaar voor u. Hierdoor hoeft u niet lang te zitten met uw vraag en kunnen afspraken gelijk geregeld worden.

Mahsa Haghossenali
Ergotherapeut / praktijkhouder
Ik ben Mahsa Haghossenali, naast ergotherapeut ben ik ook eigenaar van Ergotherapie Haaglanden. Voor cliënten ga ik dan ook erg ver, omdat ik de mogelijkheden en flexibiliteit heb als eigenaar. Al enige tijd ben ik ergotherapeut, zowel in de eerste lijn als in revalidatie setting. Hierdoor kan ik cliënten die thuis willen revalideren goed behandelen. Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om een rol als coach aan te nemen, zodat de cliënt ten alle tijden zelf de regie zal voeren van de behandelingen en het behandelproces. Met verwijzers en zorgverleners werk ik nauw samen. Zij zijn gelijktijdig betrokken bij de behandeling van cliënten. Ik ben van mening dat er veel kracht zit in het multidisciplinair samenwerken, waardoor cliënten vaak ‘sneller’ van klachten verholpen kunnen worden. Multidisciplinair samenwerken is voor mij verder ook van belang, om mijn prachtige vak verder te profileren bij andere disciplines. Hier zet ik mij dan ook sterk voor in. Verder sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, ben ik in bezit van het DTE certificaat, ben ik lid van vereniging Ergotherapie Nederland en maak ik deel uit van de commissie van Netwerk Diversiteit voor Ergotherapeuten.
info@ergotherapiezoetermeer.nlFacebook
Kim van Vliet
Ergotherapeut
Ik ben Kim van Vliet, afgestuurd als ergotherapeut en vol enthousiasme werkzaam bij Ergotherapie Haaglanden op verschillende locaties. Ik heb ervaring binnen verschillende doelgroepen. Zo heb ik gewerkt met kinderen en volwassenen met verschillende problematiek in de revalidatie setting. Hierdoor ben ik breed georiënteerd. Het is belangrijk voor mij dat een cliënt de zorg krijgt welke deze nodig heeft en probeer daar zo goed mogelijk in bij de dragen. Als ergotherapeut vind ik dat een cliënt zijn verhaal bij mij kwijt moet kunnen en zijn eigen regie behoudt. Het mooiste van het vak vind ik het helpen van mensen, het zien van progressie tijdens een behandeltraject geeft mij veel voldoening en motiveert en stimuleert mij om door te gaan. Certificaten en verenigingen: - Kwaliteitsregister Paramedici geregistreerd - DTE gecertificeerd
kim@ergotherapiehaaglanden.nlFacebook
Arjanne Ammerlaan
Ergotherapeut
arjanne@ergotherapiehaaglanden.nlFacebook
Ilse Noorlander
Ergotherapeut
info@ergotherapiehaaglanden.nlFacebook
Lisandra Schriek
Ergotherapeut
info@ergotherapiehaaglanden.nlFacebook
Sollicitanten
Ergotherapeut
Openstaande vacatures worden over algemeen bekend gemaakt via verschillende vacaturesites. Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen met een cv en een motivatie.
bdk@ergotherapiehaaglanden.nlFacebook